Las- en constructiewerk

Graag introduceren wij ons zusterbedrijf, Attema van Schaik Las & Montage B.V. aan u voor het verrichten van las-, constructie- en montagewerk. Attema van Schaik Las & Montage B.V. verzorgt evens lasopleidingen, certificeringen, lasbegeleiding en lasinspecties.

Onze docenten hebben jarenlange ervaring in de praktijk en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de lasbranche. Zo kunnen zij u als geen ander de basiskennis of de fijne kneepjes van het vak leren. Meer weten over de verschillende opleidingen? Klik hier voor meer informatie.

Onze kernwaarden

Ontzorgen

Wij staan bekend om de wijze waarop wij onze klanten ontzorgen door hun productielijnen 24 uur per dag, 7 dagen per week operationeel te laten zijn.

Verwachtingen overtreffen

Dankzij onze flexibele houding, onze buitengewone service en onze deskundigheid, weten wij telkens weer de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Plezier en passie

Wij zijn er trots op dat onze medewerkers met plezier en passie voor ons werken en dit op professionele wijze kunnen delen met onze klanten.

Proactief

Als partner van uw bedrijf doen wij niet alleen, maar denken wij ook proactief mee over mogelijke verbeteringen en brengen wij graag vrijblijvend advies uit.

Contact opnemen