Machine Techniek

Met veel passie en vakkkundigheid zetten wij ons in om onderhoud, reparaties en maatwerk oplossingen te verrichten aan uw machines. Duurzaamheid en efficiëntie staan bij ons hoog in het vaandel en daarom gaan we altijd op zoek naar onderhoudsarme en betrouwbare oplossingen. Hydraulisch, elektrisch, pneumatisch en constructietechnisch: wij beschikken over de juiste kennis van alle facetten van een machine. Attema Techniek B.V. biedt u:

Onderhoud en revisie

Uit de praktijk weten wij dat onze klanten binnen hun bedrijfsvoering vaak voorrang geven aan het dagelijkse productieproces en dat periodiek onderhoud hierdoor regelmatig wordt uitgesteld. Structureel plannen en uitvoeren van preventief onderhoud is daarvoor de oplossing. Hierdoor kunnen wij kosten reduceren door storingen en/of stagnatie te verminderen. Graag stellen wij een gedegen maatwerk plan op voor de specifieke situatie binnen uw bedrijf, waardoor de productiecapaciteit binnen uw organisatie gewaarborgd blijft en het aantal gebruiksjaren van uw machines verlengd kan worden;

Inspecties en rapportages

Tijdige inspecties en de bijbehorende verslaglegging van uw machines zijn cruciaal voor de continuïteit van het onderhoud. In de praktijk ontstaan hierdoor namelijk vaak de problemen. Attema Techniek verzorgt deze inspecties en verslaglegging graag voor u. Dit plannen wij uiteraard zorgvuldig in overleg, zodat uw productieproces zo min mogelijk hinder zal ondervinden van deze werkzaamheden;

Modificatie en nieuwbouw

Door onze schat aan ervaring en kennis van de markt bereikt ons regelmatig een vraag om onderdelen binnen bestaande machines of volledige machines te modificeren of vervangen. Met de realisatie van onze nieuwe productiehal zijn wij in staat om invulling te geven aan deze vraagstukken. Wij maken graag, in overleg met u, een passend ontwerp. Na goedkeuring van het ontwerp kunnen wij in eigen beheer voor u vervaardigen, implementeren en in bedrijf stellen.
Heeft u verhuisplannen of dient een machine verplaatst te worden? Onze medewerkers ondersteunen u graag bij de montage en demontage van uw machines, alsmede het transport. Wij plannen deze werkzaamheden met de grootste zorg, zodat uw productieproces zo min mogelijk hinder zal ondervinden.

Onze kernwaarden

Ontzorgen

Wij staan bekend om de wijze waarop wij onze klanten ontzorgen door hun productielijnen 24 uur per dag, 7 dagen per week operationeel te laten zijn.

Verwachtingen overtreffen

Dankzij onze flexibele houding, onze buitengewone service en onze deskundigheid, weten wij telkens weer de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Plezier en passie

Wij zijn er trots op dat onze medewerkers met plezier en passie voor ons werken en dit op professionele wijze kunnen delen met onze klanten.

Proactief

Als partner van uw bedrijf doen wij niet alleen, maar denken wij ook proactief mee over mogelijke verbeteringen en brengen wij graag vrijblijvend advies uit.

Contact opnemen