Sectoren

Attema Techniek B.V. is actief voor productiebedrijven met productielijnen in verschillende sectoren, te weten:

Voedselverwerkende industrie

Onze klanten bevinden zich primair in de voedselverwerkende industrie. Door de inzet van onderhoud, revisie en ondersteuning, streven wij er naar een optimaal werkproces te realiseren voor bijvoorbeeld het verpakken van kaas of brood, het snijden van vlees of het produceren van gefrituurde maïs.

 

vleesverpakken

Metaalindustrie

Binnen de metaalindustrie werken wij onder meer voor metaalbedrijven, tunnelbouw, bruggenbouw en de infratechniek. In samenwerking met Attema van Schaik Las & Montage B.V. zorgen wij ook voor de inzet en ondersteuning van lassers en monteurs.

 

shutterstock_167825237

Overige industrie

In de loop der jaren hebben wij in vele sectoren onze diensten mogen leveren. Naast de voedselverwerkende industrie en metaalindustrie hebben wij onder meer ervaring opgedaan in de waterzuiveringsindustrie, maritieme sector, papierindustrie, petrochemische industrie, olie- en gasindustrie, glasvezelindustrie en coatingindustrie.

 

boortoren

Mogen wij u ook van dienst zijn?

Attema Tecniek B.V. voelt zich thuis in praktisch iedere industriële sector. Wij zijn ervan overtuigd dat wij ook u kunnen ontzorgen binnen uw productieproces en met name het onderhoud van uw productielijnen. Graag nemen wij contact met u op voor een vrijblijvende kennismaking.

Onze kernwaarden

Ontzorgen

Wij staan bekend om de wijze waarop wij onze klanten ontzorgen door hun productielijnen 24 uur per dag, 7 dagen per week operationeel te laten zijn.

Verwachtingen overtreffen

Dankzij onze flexibele houding, onze buitengewone service en onze deskundigheid, weten wij telkens weer de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Plezier en passie

Wij zijn er trots op dat onze medewerkers met plezier en passie voor ons werken en dit op professionele wijze kunnen delen met onze klanten.

Proactief

Als partner van uw bedrijf doen wij niet alleen, maar denken wij ook proactief mee over mogelijke verbeteringen en brengen wij graag vrijblijvend advies uit.

Contact opnemen