Technische dienstverlening

De technische dienstverlening van Attema Techniek B.V. biedt u een totaaloplossing voor het maximaliseren van het productievermogen van uw machines. Daarnaast streven wij ernaar om de kosten verbonden aan stilstand tot een minimum te beperken en de levensduur van uw machinepark te optimaliseren. Wij bieden onder meer:

Storingsdiensten

Onze monteurs staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om adequate hulp te bieden bij een storing binnen uw productielijn. Onze monteurs zijn accuraat, flexibel en bekwaam. Een snelle oplossing van de storing staat daarbij centraal;

Service contracten

Wilt u te allen tijde kunnen beschikken over service- en storingsdiensten, dan werken wij graag een servicecontract voor u uit, afgestemd op uw specifieke wensen en eisen. Wij adviseren u ook graag over een goed storings- management, dat voor vele zekerheden binnen uw bedrijfsvoering kan zorgen. Voorkomen is immers beter dan....;

Ondersteuning technische diensten

Wij kunnen uw team aanvullen met (een) allround professional(s) indien het u ontbreekt aan de benodigde capaciteit of expertise. Wij zijn in staat om uw organisatie te ondersteunen bij alle aspecten die nodig zijn om uw productieproces zo goed mogelijk te laten verlopen;

Advies productieprocessen

Graag adviseren onze professionals u bij operationele vraagstukken binnen uw productieproces. Onze jarenlange ervaring in combinatie met onze kennis van de meest recente ontwikkelingen en innovaties worden meegenomen in een gedegen advies. Samen met u kiezen wij voor een aanpak die past bij uw bedrijf en uw machines. Indien gewenst dragen wij ook zorg voor de technische uitwerking en uitvoering van dit advies.

Onze kernwaarden

Ontzorgen

Wij staan bekend om de wijze waarop wij onze klanten ontzorgen door hun productielijnen 24 uur per dag, 7 dagen per week operationeel te laten zijn.

Verwachtingen overtreffen

Dankzij onze flexibele houding, onze buitengewone service en onze deskundigheid, weten wij telkens weer de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Plezier en passie

Wij zijn er trots op dat onze medewerkers met plezier en passie voor ons werken en dit op professionele wijze kunnen delen met onze klanten.

Proactief

Als partner van uw bedrijf doen wij niet alleen, maar denken wij ook proactief mee over mogelijke verbeteringen en brengen wij graag vrijblijvend advies uit.

Contact opnemen