Onze locatie

In 2018/2019 heeft Attema Techniek B.V. twee nieuwe bedrijfshallen gebouwd op haar terrein. In de eerste hal hebben wij ons kantoor ondergebracht, een ontvangstruimte voor onze klanten gecreëerd en een ruimte voor onze lasopleidingen inclusief alle benodigde apparatuur gerealiseerd.

De tweede hal wordt primair ingezet voor productiewerkzaamheden. In deze ruimte treffen wij de voorbereidende werkzaamheden voor een efficiënte uitvoering op locatie. Wij kunnen hier ook maatwerkproducten vervaardigen, die aansluitend direct bij onze klanten geïnstalleerd kunnen worden.

Onze kernwaarden

Ontzorgen

Wij staan bekend om de wijze waarop wij onze klanten ontzorgen door hun productielijnen 24 uur per dag, 7 dagen per week operationeel te laten zijn.

Verwachtingen overtreffen

Dankzij onze flexibele houding, onze buitengewone service en onze deskundigheid, weten wij telkens weer de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Plezier en passie

Wij zijn er trots op dat onze medewerkers met plezier en passie voor ons werken en dit op professionele wijze kunnen delen met onze klanten.

Proactief

Als partner van uw bedrijf doen wij niet alleen, maar denken wij ook proactief mee over mogelijke verbeteringen en brengen wij graag vrijblijvend advies uit.

Contact opnemen