Over ons

Niels Attema, directeur van Attema Techniek B.V., heeft in 2007 Attema Techniek B.V. opgericht, onderdeel van Attema Holding B.V.. Vanuit een pand in het Noord- Hollandse Weesp richtte Attema Techniek B.V. zich primair op de voedselverwerkende industrie. Al snel kwamen daar ook andere industriële sectoren bij, zoals waterzuiverings-bedrijven, de papierindustrie, Schiphol en een boorplatform in Denemarken. 

Via het zusterbedrijf Attema van Schaik Las & Montage B.V. werden ook metaalbedrijven, scheepswerven, offshore en de prestigieuze bouw van de Coentunnel aan de orderportefeuille toegevoegd. 

Door een intensivering van de samenwerking met Attema van Schaik Las & Montage B.V. werd in 2013 besloten om van Weesp te verhuizen naar Vierakker, nabij Zutphen. 

Attema Techniek B.V. is de afgelopen jaren gestaag blijven groeien. Naast specialist op het gebied van totaalonderhoud, kwam ook de vraag uit de markt om producten en machines zelf te produceren. Mede hierdoor is Attema Techniek B.V. in 2018 gestart met de bouw van twee bedrijfshallen op haar terrein, die in oktober 2019 in gebruik zijn genomen. Met deze uitbreiding is Attema Techniek B.V. klaar om niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst aan de wensen van al haar opdrachtgevers te blijven voldoen.

Onze kernwaarden

Ontzorgen

Wij staan bekend om de wijze waarop wij onze klanten ontzorgen door hun productielijnen 24 uur per dag, 7 dagen per week operationeel te laten zijn.

Verwachtingen overtreffen

Dankzij onze flexibele houding, onze buitengewone service en onze deskundigheid, weten wij telkens weer de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Plezier en passie

Wij zijn er trots op dat onze medewerkers met plezier en passie voor ons werken en dit op professionele wijze kunnen delen met onze klanten.

Proactief

Als partner van uw bedrijf doen wij niet alleen, maar denken wij ook proactief mee over mogelijke verbeteringen en brengen wij graag vrijblijvend advies uit.

Contact opnemen